top of page

Info & tarieven

IMG-20200429-WA0018_edited_edited.jpg

€56,- voor 1,5 uur

Het draagdoek consult

Bij het draagdoek consult leer ik je stap voor stap een knoop. Dit kan met een rekbare, maar ook met een geweven doek zijn. We gebruiken speciale poppen, die het gewicht hebben van een echte baby. Tijdens dit consult doe ik eerst de knoop voor, vervolgens doen we het samen. Tenslotte ga jij zelf knopen en maak ik notities. Deze notities/aandachtspunten ontvang je later per mail van mij, zodat je ze nog eens rustig terug kan lezen. 

DSC_1025_edited_edited.jpg

€88,- voor 2,5 uur

Het duo consult

Tijdens het duo consult gaan we, net als bij het draagdoek consult, stap voor stap door een knoop. Na afloop ontvangen jullie allebei jullie eigen notities/aandachtspunten.

IMG_20200617_185506_edited.jpg

€40,- voor 1 uur

Het ringsling consult

Tijdens het ringsling consult leer ik je alle tips en trucs om comfortabel met een ringsling te dragen. Een ringsling is een korte doek met 2 ringen, waarmee je asymmetrisch draagt. Achteraf ontvang je van mij een mail met de aandachtspunten.

IMG_20190611_101359_edited.jpg

€24,- voor 30 minuten

Perfectie consult

Tijdens het perfectie consult kijken we naar 1 knoop die je al doet. Misschien loop je vast op bepaalde punten? We starten dit consult anders dan het basis consult. Jij knoopt eerst terwijl ik meekijk, zo kan ik zien waar de aandachtspuntenpunten zitten. Vervolgens doen we het samen, waarbij ik je uitleg geef over de aandachtspunten. Ook bij dit consult ontvang je achteraf de aandachtspunten via de mail.

krijtbord-met-een-vraagteken-erop-geschr

€32,- voor 45 minuten

Het oriënterend consult

Tijdens dit consult heb ik een aantal verschillende vormen van ergonomische dragen bij me. We bespreken de verschillende vormen van dragen en kijken wat er bij jou past. Let op! Tijdens dit consult is er geen tijd om een knoop aan te leren. Mocht je naar aanleiding van dit consult een ander consult boeken, dan krijg je een korting van €10,- op dat consult.

Opbouw van de prijzen

De prijzen die hierboven genoemd staan zijn gemiddelde prijzen, per consult kan dit een klein beetje afwijken.

Ik begin met een starttarief van €8,-, daarna betaal je per kwartier. Dus voor een consult van 1 uur betaal je
€8,-x5= €40,-. Zo kan het dus voorkomen dat we korter bezig zijn en je dus wat minder betaald. Zijn we wat langer bezig, dan wordt de totaalprijs iets hoger. Over het algemeen is de tijd die aangegeven staat voldoende om een knoop/draagwijze aan te leren. Mochten we toch uit gaan lopen, dan bespreken we dit tijdens het consult.

Info & tarieven: Pakketten & tarieven
bottom of page